fbpx

Tags : европски настап

Сменетите термини за враќање назад го завршија европскиот настап на

По синоќешниот пораз од екипата на Омонија во Никозија со 3-0, следуваше нова лоша вест за нашата експедиција.Се променија сите летови од Кипар кон Грција и другите земји во порани часови поради целосното затварање во карантин на градовите во Кипар и Грција, а со тоа и нивните аеродроми.Тоа значеше откажување на денешниот втор реванш натпревар […]