fbpx

Tags : фитнес зона

Отворена фитнес зона во Градскиот парк во Струмица

 Денеска градоначалникот на Струмица,Костадин Костадинов и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски, ја предадоа во употреба новата фитнес зона во Градскиот парк, финансирана од Агенцијата. Директорот Мојсовски истакна дека фитнес зоната во Струмица е петта која се отвора во државата од вкупно 15, а најави дека наскоро треба да почне и изградбата […]