fbpx

Tags : Фондација Елеуса

Во организација на Фондацијата „Елеуса“ се одржа трибина Вистинското лице

Вистинското лице на „Родот“ беше насловот на трибината што синоќа се одржа во Струмица во организација на Фондација Елеуса. -Луѓето се уште повеќе збунети, зошто родот во тој контекст во кој ни го претставуваат нема само едно лице, туку има илјадници лица. Но јас како Епископ на Црквата, како духовник, во позадината на целата оваа […]

Фондацијата „Елеуса на 25 април организира хуманитарен концерт „Звукот на

Интегрално соопштение од Фондацијата „Елеуса“ Ви го најавуваме одржувањето на првиот хуманитарен концерт „Звукот на човечноста“ што ќе се одржи на 25 април 2023 г. во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица во организација на Елеуса Фондација. Освен, што ова е прв настан од ваков вид, кој го впишуваме во хуманитарното портфолио на нашата организација, ова […]