fbpx

Tags : “GetExitEd“

Костадинов:“GetExitEd“ повторно ќе се случи оваа година во Струмица

-Убави вести – директно од Нови Сад! Со гордост потврдувам дека “GetExitEd“ повторно ќе се случи оваа година во Струмица. Ова ќе биде голем настан кој нé обединува во процесот “Отворен Балкан“, објави градоначалникот, Костадин Костадинов. -На Септември, нашиот град повторно ќе биде домаќин на фестивалската програма која ќе понуди регионални и светски познати музички […]