fbpx

Tags : годинава

„Астерфест“ годинава од 5 до 9 август

17-тото издание на Интернационалниот филмски фестивал „Астерфест“ ќе се одржи од 5 до 9 август во Амфитеатарот во Струмица со бројни филмски настани. Во селектираната програма ќе се прикажат дваесетина нови и интересни филмски содржини од Европа, САД, Велика Британија, Австралија, како и од неколку балкански и македонски автори и продукции.  За отворањето на 5-ти […]