fbpx

Tags : градежни работи

Градоначалникот Костадинов на увид во градежните работи во Муртино

Градоначалникот Костадин Костадинов со соработниците и членови на Советот на општина Струмица, денеска извршија увид во градежните активности во населеното место Муртино. -Во Муртино се асфалтираат 2 улици кои на собирите со граѓаните беа истакнати како приоритети, а ги реализираме и приоритетите на граѓаните и во Сачево каде е завршено асфалтирањето на една улица, утре […]

Костадинов и Бочварски на увид на градежните работи на инфраструктурни

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска беше домаќин на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски. По кусиот разговор во кабинетот на тема подобрување на инфраструктурата во Општината, тие посетија неколку локации со завршени и започнати проекти кои се резултат на успешната взаемна соработка. Еден од нив е новиот булевар „Братство Единство“ кој е во завршна фаза […]