fbpx

Tags : градот

„Комуналец“: некои населени места и горните делови од градот се

Поради високите температури и зголемена потрушувачка на водата некои населени места како и горните делови од градот се без вода, информираат од струмичкото комунално претпријатие. -Се обидуваме да постигнеме стабилност на системот со минимални рестрикции. За поскоро елиминирање на проблемот апелираме до сите рационално да ја користат водата исклучиво за потребите на домаќнствата, стои во […]