fbpx

Tags : Iluma

IQOS караванот пристигна во Дојран

Новата генерација IQOS ILUMA уреди со револуционерната технологија на индукциско загревање, без сечило и без потреба од чистење може да се набават на новата локација на IQOS караванот, кој до недела (30 јуни) е лоциран во Дојран. Караванот е привремено поставен пред Д-Фестивал кампот, а работното време е од 11 до 23 часот,  a во недела од […]

Што е разликата: IQOS ILUMA споредено со претходната генерација IQOS

Уредите без чад значително ја променија сликата на пазарот на алтернативи на пушењето. Предводник во оваа категорија несомнено се IQOS уредите. Со загревање наместо согорување на тутунот, уредите нудат подобра алтернатива на цигарите за сите полнолетни пушачи, кои инаку би продолжиле да пушат. На македонскиот пазар неодамна пристигна технолошки најнапредниот уред за загревање – IQOS […]