fbpx

Tags : ИСИЕ

ИСИЕ: 36 директори на јавни претпријатија потпишаа Декларација за антикорупциски

Денеска во Скопје во организација на Институтот за стратешки истражувања и едукација  (ИСИЕ) се одржа потпишување на Декларација за антикорупциски практики и политики во јавните претпријатија. Со цел да се демонстрира политичка волја и да се даде придонес во спречувањето на корупцијата и подобрувањето на транспарентноста на јавните претпријатија, декларацијата ја потпишаа 36 директори на […]