fbpx

Tags : Избирачки

Вирусот премести четири избирачки места во Струмица

Четири избирачки места во општина Струмица ќе бидат преместени на други локации, бидејќи не ги исполнуваат условите според здравствените протоколи за изборите закажани на 15 јули, информира Томислав Андреев, претседател на Општинската изборна комисија. – Од вкупно 83 избирачки места во општина Струмица само четири не ги исполнуваат условите за гласање по протоколите за заштита […]