fbpx

Tags : избор

Црвен крст Струмица почна со изборот на лица за негуватели

Денеска во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица почна изборот на лица за негуватели на стари и изнемоштени лица. На објавениот конкурс се пријавиле 48 заинтересирани лица, а од нив по спроведениот процес на селекција ќе бидат избрани 15. -За нас е многу важна социолошката проценка дали пријавените можат или не можат да […]