fbpx

Tags : изгоре камион

Изгоре камион кај селото Добрашинци

Денеска во 13:30 часот во близина на село Добрашинци, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и тројца пожарникари-спасители интервенираше на гаснење на запалено товарно моторно возило марка „Застава“, информираа струмичките пожарникари. Пожарот е локализиран и ликвидиран за кратко време.