fbpx

Изгоре камион кај селото Добрашинци

 Изгоре камион кај селото Добрашинци


Денеска во 13:30 часот во близина на село Добрашинци, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и тројца пожарникари-спасители интервенираше на гаснење на запалено товарно моторно возило марка „Застава“, информираа струмичките пожарникари.

Пожарот е локализиран и ликвидиран за кратко време.

Share via
Copy link