fbpx

Tags : јавен

Костадинов најавува организирање јавен еколошки транспорт

-Да се има визија за Струмица, значи да се размислува долгорочно, да се овозможуваат услови за подобар живот на граѓаните.Во оваа криза сметам дека повеќе од потребно и е на Струмица јавен превоз, кој ќе биде еколошки и во согласност со долгорочната стратегија на ЕУ, европскиот зелен договор, објави денеска градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. […]