fbpx

Tags : јавно претпријатие

Костадинов:Струмица ќе формира јавно претпријатие за јавен превоз

-Нека е со среќа.Денеска советот донесе голема одлука.Се формира ново јавно претпријатие „Струмица Транспорт“ кое ќе го воведе јавниот превоз во Струмица.Прва општина која ќе има целосно електричен, еколошки јавен превоз, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.