fbpx

Tags : Кежаровски

Излезе вториот трејлер од документарниот филм „Се извинувам, Кежаровски тука

Ви го споделуваме вториот трејлер (https://youtu.be/WCAKqLac5aQ) од документарниот филм „Се извинувам, Кежаровски тука живее“ од авторот Миле Бошњаковски. Документарниот филм е хронолошко сведоштво на новинарот Томислав Кежаровски за настаните кои му претходат на неговото брутално приведување, судски процес и затворска казна. Во филмот е поместено неговото сведоштво на настаните кои се случуваат додека тој е на издржување […]