fbpx

Tags : Клуб на млади

Клубот на млади при Црвен крст организираше предавање за превенција

Клубот на млади при Општинската организација на Црвен крст Струмица во соработка со Отсекот за превенција при СВР Струмица денес организираше предавање на тема „Превенција и заштита од злоупотреби на интернетот и социјалните мрежи“. Пред младите членови на струмичкиот Црвен крст инспектор од СВР Струмица говореше за оваа актуелна тема, во светло на појавата на […]