fbpx

Tags : ковид мерки

Владата донесе нови ковид-мерки

Владата на Република Северна Македонија на синоќешната седница, врз основа на препораката на Комисијата за заразни болести, во врска со заштита на населението од заразната болест КОВИД-19 предизвикана од вирусот SARS-CoV-2 и спречување на неговото ширење, донесе неколку заклучоци и одлуки: – До 15 август, сите угостителски објекти регистрирани за прослави смеат да работат на […]