fbpx

Tags : крпење ударни дупки

Јаневски:почна крпењето на ударните дупки на најфреквентните улици во градот

„Нашиот град има голема фреквенција на луѓе и возила. Во рамките на нашите можности и приоритети, се трудиме да имаме безбедни градски улици за сите учесници во сообраќајот. Ударните дупки на улиците во градот се проблем за којшто бевме свесни дека постои, а реагираа и граѓаните. По создадените услови за интервенција, денеска започнавме со крпење […]