fbpx

Tags : лаги

ВМРО ДПМНЕ обвинува за закани и притисоци, СДСМ дека шират

Во продолжение ги пренесуваме интегрално соопштенијата на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ. Борче Цветков  – Претседател  на  ОО СДСМ  Струмица  Изборите ќе ги изгубите,  ама  барем  да се зачува  достоинството ! Почитувани сограѓани, СТРУМИЦА НА ОВИЕ ИЗБОРИ СТАНА СИМБОЛ НА МАКЕДОНСКАТА СЛОБОДА!    Многу скоро наша  Струмица ќе стане симбол на правдата и борбата против корупцијата и криминалот.  […]