fbpx

Tags : Лекарска комора

Потпишан меморандум за соработка помеѓу ЗНМ и Лекарска комора

Денеска во просториите на ЗНМ беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Здружението на новинари и Лекарската комора со кој се обврзуваат двете организации заеднички да работат на подигнување на нивото на соработка меѓу професиите кои ги застапуваат и унапредување на здравствената култура во нашата земја.  Двете организации во изминатиот период утврдија дека постои потреба за […]