fbpx

Tags : Летување

Граѓаните од утре ќе може да ги користат ваучерите за

Граѓаните кои немаат поголеми примања од 15 илјади денари месечно ќе може да ги искористат средствата во висина од 6.000 денари за летување или зимување во земјава во периодот до 15 декември. Според податоците на надлежните условите за оваа мерка ги исполнуваат 117.122 граѓани. Дестинацијата на која ќе може да летуваат или зимуваат ќе може […]