fbpx

Tags : Меѓународен симпозиум

Костадинов го отвори Шестиот меѓународен симпозиум по археологија „Алатки и

НУ „Завод и музеј Струмица“ по шести пат биенално го организира Меѓународниот симпозиум по архиеологија, културна антропологија и на нив компатибилните науки, кој во наредните три денови се одржува во хотелот „Сириус“ во Струмица. -Ако првиот обид од нив ја обработуваше водата како задоволство и живот, втората смртта како вечна тема за вечноста, третиот симпозиум […]