fbpx

Tags : меѓународна вежба

Тимот за брз одговор и спасување на ТППЕ Струмица учествува

Во периодот од 7 – 14 октомври 2023 година, Тимот за брз одговор за пребарување и спасување од урнатини од Дирекцијата за заштита и спасување, учествува на меѓународна вежба за справување со последици од земјотрес, што се одржува во Ереван, Ерменија, соопштија од ТППЕ Струмица. Вежбата се организира во рамките на проектот за комплексно управување […]