fbpx

Tags : ментално здравје

Градоначалникот Костадинов учествуваше на трибина по повод Светскиот ден на

Денес градоначалникот Костадин Костадинов учествуваше на трибината посветена на менталното здравје, по повод 10 октомври – Светскиот ден на менталното здравје, а во организација на Општинската организација на Црвен крст – Струмица. Во своето обраќање, меѓу другото рече: „Имајќи го во предвид фактот дека проблемите со менталното здравје се во постојан пораст, не само кај […]