fbpx

Tags : министерка

Реакција на „Еуромакс ресоурцес“на изјавата на министерката за животна средина

Комерцијална ПР објава Изразуваме загриженост што процесот на реализација на најголемата инвестиција од независноста на државата повторно се внесува во контекстот на дневно политичката агенда. Освен што изминатите денови се зголеми интензитетот на пласман на манипулативни и лажни вести, се создава впечаток дека противниците на рудникот не се свесни за евентуалните правно-финансиски последици од непостапувањето […]