fbpx

Tags : министерство за правда

Министерството за правда од надлежните турски власти побара Љупчо Палевски

Министерството за правда денеска информираше дека од надлежните турски власти побара Љупчо Палевски да биде задржан во притвор поради екстрадиција се до завршувањето на постапката. Очекуваме од Република Турција веднаш да постапи по нашето барање. Министерството за правда денеска во 09:20 часот доби официјално известување од Интерпол, дека лицето Љупчо Палевски, баран со меѓународна потерница е […]