fbpx

Tags : младински организации

Младински организации два дена се обучуваат за пристап до европски

Директорката на Европската младинска фондација (European Youth Foundation) Гордана Берјан, директорот на „ЕРАЗМУС +“, Марко Ѓоргиевски, советникот за млади и младинска политики во Владата на РСМ, Ѓорги Тасев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски во Струмица се обратија на дводневната обука за претставници на форми на младинско организирање. -Денешниот настан е […]