fbpx

Tags : младински совет

Костадинов на средба со членови на Локалниот младински совет на

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска ја одржа првата официјална средба со членовите на новоформираниот Локален младински совет на општина Струмица. На средбата разговараа за функционирањето и целите на Локалниот младински совет, како и за актуелните младински прашања и предизвици и нивните решенија. Градоначалникот Костадинов е задоволен од досега направеното, со што и се реализира неговот предизборно […]