fbpx

Tags : намалена цената на гасот

Намалена цената на гасот во Струмица

Согласно промената на цената на природниот гас на пазарите на гас Ве информираме дека од 01.02.2022 година има намалување на цената на природниот гас, информираа денеска од ЈПЕД „Струмица гас“. Според ова, новата цена на природен гас за месец Февруари ќе биде 61,241 денари без ДДВ, односно 72,265 денари со ДДВ, стои во објавата на […]