fbpx

Намалена цената на гасот во Струмица

 Намалена цената на гасот во Струмица

Согласно промената на цената на природниот гас на пазарите на гас Ве информираме дека од 01.02.2022 година има намалување на цената на природниот гас, информираа денеска од ЈПЕД „Струмица гас“.

Според ова, новата цена на природен гас за месец Февруари ќе биде 61,241 денари без ДДВ, односно 72,265 денари со ДДВ, стои во објавата на јавното претпријатие.

Share via
Copy link