fbpx

Tags : наплатен центар

„Комуналец“ отвори нов наплатен центар во „Карпош“

Следејки ги потребите на граѓаните ЈПКД „Комуналец“ Струмица отвори нов Наплатен Центар во кој корисниците можат да ги плаќат сметките брзо и без провизија. Наплатниот Центар е во населбата „Карпош“, поточно на улица „Моша Пијаде“ бр. 48 и работи секој ден од 07 до 19 часот, како и сабота од 07 до 13 часот.