fbpx

„Комуналец“ отвори нов наплатен центар во „Карпош“

 „Комуналец“ отвори нов наплатен центар во „Карпош“

Следејки ги потребите на граѓаните ЈПКД „Комуналец“ Струмица отвори нов Наплатен Центар во кој корисниците можат да ги плаќат сметките брзо и без провизија.

Наплатниот Центар е во населбата „Карпош“, поточно на улица „Моша Пијаде“ бр. 48 и работи секој ден од 07 до 19 часот, како и сабота од 07 до 13 часот.

Share via
Copy link