fbpx

Tags : Николовски-Костадинов

Состанок на вицепремиерот Николовски со градоначалникот на Валандово Костадинов: Со

Заменик-претседателот на Владата, задолжен за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, денеска оствари работна средба со градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов. Средбата е дел од серијата на теренските активности и средби со градоначалниците од општините во државата, на коишто Николовски, ги презентира мерките од усвоениот владин План за […]