fbpx

Tags : Нови Сад

КОСТАДИНОВ ВО ПОСЕТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВИ САД

Денеска градоначалникот на Општина Струмица во рамки на неколкудневната посета на Република Србија оствари средба со Милан Ѓуриќ, градоначалник на Општина Нови Сад на која, двајцата колеги разменија информации и искуства од управувањето со Општините, а најавија и почеток наинтензивна соработка на повеќе теми. “Големо е задоволството да се биде гостин во официјална посета на […]