fbpx

Tags : Новинарски клуб

Новинарскиот клуб од Струмица се акредитираше за следење на Струмичкиот

Членовите на Новинарскиот клуб Струмица, кој работи во рамки на Младинскиот образовен форум (МОФ) од Скопје и ЦИА „НОВУС“ од Струмица, денеска се акредитираа за следење на Струмичкиот карневал, односно за Главната карневалска вечер и за останатите настани до крајот на Карневалот. Членовите на Новинарскиот клуб, Соња Појразовска, Адем Мемедов, Филип Костовски, Драгица и Ивана […]