fbpx

Tags : „новус“

„НОВУС“ почна со реализација на два значајни проекти

Центарот за истражување и анализи „НОВУС“ го имплементира проект „Граѓанско сојузништво за репортери без граници“ во партнерство со „Медија Флеш“ – Струмица. Вкупната вредност на проектот изнесува 6.850,00 евра. Главната цел на проектот е да се придонесе кон создавање на околина за суштинска партиципација на медиумските здруженија како влијателни актери во општеството во поглед на […]