fbpx

Tags : одржана

Одржана третата форумска сесија од Буџетскиот форум на Општина Струмица

Во големата сала на Домот АРМ се одржа третата форумска сесија од Буџетскиот форум во општина Струмица 2021/2022 година. Евгенија Граматикова, раководител на Одделението за буџетска координација ги презентираше избраните буџетски програми и развојни потпрограми од страна на граѓаните од претходната форумска сесија и тоа: -ЈМ – Паркови и зеленило (ЈМА – Нови зелени површини, […]