fbpx

Tags : отстранат

Полицијата апелира да се отстранат хаварисаните возила од јавните површини

Локалниот совет за превенција при општина Струмица на својата петта седница одржана на 30.03.2022 година донесе заклучок за решавање на проблемот со хаварисани возила кои се оставени на улици, тротоари, паркинг простори и други јавни површини на подрачје на општина Струмица. Поради наведеното, Секторот за внатрешни работи Струмица апелира до граѓаните кои имаат оставено хаварисани […]