fbpx

Tags : отворено писмо

ОТВОРЕНО ПИСМО ОД „ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС“

Комерцијална ПР објава До раководните лидери на: Стопанска Комора на Северна Македонија МАР – Македонска Асоцијација на Рударство Совет на Странски Инвеститори „Обична хипокризија е што за значењето на рударството се зборува во суперлативи само на „28-ми Август – Денот на Рударите“ селективно коментирајќи и посетувајќи ги парадно само постојните „стари“ рудници кои започнале во […]