fbpx

Tags : Палевски

Соопштение на Министерството за правда за екстрадицијата на Палевски

-Министерството за правда и министерот Кренар Лога изразуваат голема благодарност до турските власти, особено до министерот за правда на Република Турција , Јилмаз Тунч за нивната брза реакција и преземањето на сите мерки за екстрадиција на Љупчо Палевски.Целата постапка се спроведе во релативно краток период за неполни пет месеци.Ова е добар знак за општеството и […]