fbpx

Tags : партнер

Еуромакс: Објава за влез на нов партнер преку Торонто Берзата

Комерцијална ПР објава На 24 јануари 2023 година, на Торонто Берзата (TSX), Еуромакс Ресоурцес Лтд објави дека успешно се завршени преговорите со новиот инвеститор, НД Групацијата, којшто заедно со Трафигура Групација ја потврдија стратешката определба да продолжат заедно со другите акционери со финансирањето на развојот на мега-инвестицискиот Проект Иловица-Штука. Како дел од трансакцијата, обезбедени се […]

Еуромакс и во 2022 останува партнерот и поддршката на населението

Еуромакс Ресоурцес, како општествено одговорна компанија, со поддршка од најголемиот инвеститор Трафигура, во 2021 година ја реализираше кампањата „Со акција и дела за подобар живот Сега и Веднаш“. Притоа, компанијата се фокусираше на активности кои имаат економски и социјални придобивки за локалното население. Сите проекти се насочени кон проекти кои секојдневно ги допираат животите на […]