fbpx

Tags : патни правци

„Комуналец“ го исчисти снегот од патните правци кон Мемишли, Орманли

По врнежите од снег што ја зафатија Општина Струмица сите патишта во градот и кон населените места се чисти и проодни, а екипа на ЈПКД „Комуналец“- Струмица интервенираше кон планинските населените места Мемишли, Орманли и Дорламбос и пристапот до овие населени места се одвива нормално. Од „Комуналец“ им препорачуваат на сите учесници во сообраќајот да […]