fbpx

„Комуналец“ го исчисти снегот од патните правци кон Мемишли, Орманли и Дорламбос

 „Комуналец“ го исчисти снегот од патните правци кон Мемишли, Орманли и Дорламбос

По врнежите од снег што ја зафатија Општина Струмица сите патишта во градот и кон населените места се чисти и проодни, а екипа на ЈПКД „Комуналец“- Струмица интервенираше кон планинските населените места Мемишли, Орманли и Дорламбос и пристапот до овие населени места се одвива нормално.

Од „Комуналец“ им препорачуваат на сите учесници во сообраќајот да возат внимателно пррилагодувајки ја брзината според условите на патот.

Share via
Copy link