fbpx

Tags : „Планетум“

„Планетум“ обучува средношколци од Струмица како да се справат со

Еколошкото друштво „Планетум“ од Струмица денеска организираше работилница за обука за ученици од трите средни училишта како да се справат со загадувањето на амбиенталниот воздух во Струмица. Еколошкото друштво ја организираше денешната работилница во рамки на реализицијата на проектот „Чист воздух, едуцирај и делувај!“, кој е финансиски подржан од проектот „Справување со загадувањето на воздухот“ […]