fbpx

Tags : плажи и базени

Да се почитуваат протоколите за работа на плажите и базените

Со зголемениот број на посетители на туристичките места низ државата, клучно е да се почитуваат личните мерки за заштита и донесените протоколи за работа на плажите и базените од страна на СИТЕ. Да го сочуваме нашето здравје, но и здравјето на нашите најблиски. 👇 ✅ Заштитна маска на лицето, држење физичка дистанца, често миење на рацете;✅ Ограничување на […]