fbpx

Tags : појани

15 возачи од Струмица, Радовиш и Гевгелија возеле пијани

Во времето од 22.00 часот на 22.01.2022 година до 04.00 часот на 23.01.2022 гоедина на подрачје на Секторот за внатрешни работи Струмица била спроведена засилена контрола за санкционирање на возачи кои управуваат моторни возила под дејство на алкохол. Притоа, било констатирано дека 15  возачи, од кои 6 во Струмица, 5 во Гевгелија и 4 во Радовиш управувале моторни возила […]