fbpx

Tags : претставена

Претставена дигиталната екосистем платформа на Стартап Македонија

-На македонската страртап сцена Струмица има потенцијал етапно да се развива, вели претседателот Дејан Алексов од Стартап Македонија на денешното претставување во Струмица на дигиталната екосистем платформа како дел од караванот за нејзина промоција низ Македонија. – Дигиталната екосистем платформа на иновативен и дигитален начин го обединува стартап екосистемот каде ќе има проток на информации […]