fbpx

Tags : приказна

Младиот Вргов ја продолжува долгата и успешна струмичка фудбалска приказна

Младиот голман Славе Вргов е на добар пат да ја продолжи долгата и успешна струмичка фудбалска приказна и да продолжи по патеките на славните фудбалски имиња на струмичкиот и македонскиот фудбал. За неговите успешни одбрани на голот се слушна надалеку и неговиот агент Алесио Сундас го гледа како нова ѕвезда на европскиот фудбал. Скромниот Славе […]