fbpx

Tags : рационално користење

„Комуналец“ апелира за рационално користење на водата за пиење

-Поради високите температури апелираме до сите граѓани на Општина Струмица за рационално користење на водата за пиење. Поради несоодветното трошење на водата посебно во летниот период пумпите кои го снабдуват горниот дел на градот остануват без вода и доага до нивно оштетување со што сме приморани секојдневно да ги сервисираме и да чекаме водата да […]